Uw Groenteman Wierden
Ver(s) weg de beste
 Mooie producten “oet” Twente.


Twente is een prachtig stukje Nederland. Twentse mensen zijn trots op Twente. Om wat het is, om wie ze zijn en niet in de laatste plaats om wat er groeit, bloeit en wat er gemaakt wordt. Namelijk heel veel (h)eerlijke producten.


De Borkeldzuivel

De Borkeldzuivel is (h)eerlijke zuivel rechtstreeks van de boerderij. Op de boerderij van de familie Oolbekkink aan de Borkeldsweg 22 in Holten wordt van de melk van hun koeien dagelijks verse zuivel gemaakt. Wanneer je de zuivel hebt geproefd ben je verkocht!

 

We hebben verschillende producten van De Borkeldzuivel in het assortiment. Zoals melk, kefir, karnemelk, naturel yoghurt, fruityoghurt, vla, hangop en rijstepap.

Reggevallei jam & more

 

Wat is er nu lekkerder dan huisgemaakte jam? ReggeVallei Jam&More staat garant voor de lekkerste jams en aanverwante delicatessen van Twente en omstreken. Met heel veel aandacht, zorg en passie worden onze producten gemaakt en dat is te proeven.
Onze producten zijn niet alleen een heerlijke traktatie voor op de boterham, ook als dip bij een blokje kaas of goed stuk vlees is het genieten geblazen! Wat onze Jam zo uniek maakt zijn de bijzondere smaakcombinaties. Vers fruit, bijzondere specerijen… Buitengewone smaken die in elk geval een ding gemeen hebben: ze smaken naar meer!

 


Bijenbaas
 

  

De honing van Bijenbaas is een verantwoorde honing zonder poespas. De honing word zo puur mogelijk gehouden, zo veel mogelijk onbewerkt, onverhit en ongefilterd.

Voor elke pot Bijenbaas honing beschermt Bijenbaas een stukje natuur. Om er zeker van te zijn dat er voldoende van dit soort natuurgebieden behouden blijven verwerft Bijenbaas voor elke verkochte pot honing een vierkante meter natuurgebied. Hoe meer bloemenhoning van Bijenbaas gekocht wordt, hoe meer natuur we kunnen beschermen, en hoe meer we kunnen bijdragen aan het behoud van de bijen. 

De honing wordt lokaal geproduceerd van bij tot imker.